Geri git   Batman Üniversitesi > Batman Üniversitesi > Öğrenci işleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
Alt 02-06-2010, 08:02 AM   #1
HuzursuZ
Administrator

HuzursuZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtlarıyla İlgili Açıklamalar

1. Kayıt yenileme ve ders kayıt işlemleri 8-12 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacaktır.
  2. Katkı Payları veya İkinci Öğretim Ücretleri Ziraat Bankası Batman Şubesinin (I. Öğretim: 52066137-5001), (II. Öğretim: 52066199-5001) nolu hesaplarına yatırılabilecektir. (harç miktarları için tıklayınız)
  3. Ders değiştirme ve bırakma işlemleri 15-19 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılabilecektir.
  4. Öğrenciler internet üzerinden kayıt yenileme ve ders kayıtlarını yapabileceklerdir. Ancak, kayıt işlemleri akademik danışmanın onayı ve kayıt listeleri ile kayıt formlarının öğrenciler tarafından imzalanması ile tamamlanmış olacaktır.
  5. İnternet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrencilerin kayıt yenileme ve ders kayıt işlemleri akademik danışmanlarla birlikte yapılacaktır.
  6. Ders kayıtlarına onay verilmeden önce öğrencilerin alması gereken zorunlu, bölüm içi/bölüm dışı seçmeli derslerin kontrollerinin yapılması, mezuniyet için alınması gereken derslerin, yarıyıl ve minimum mezuniyet kredilerinin tamamlanması konularında öğrencilere akademik danışmanlar tarafından rehberlik yapılacaktır.
  7. 8-12 Şubat 2010 tarihleri arasında kayıtlarını yaptıramayan, mazeretlerini belgelendirebilen ve mazeretleri Rektörlükçe kabul edilen öğrenciler kayıt yenileme ve ders kayıtlarını 15-19 Şubat 2010 tarihleri arasında yaptırabilecekler, mazeretleri kabul edilmeyen öğrenciler kayıtlarını yaptıramayacaklardır.
  8. Bu açıklamalar içinde yer almayan hususlarda ilgili yönetmelikler, yönergeler ve senato kararları uygulanacaktır.
HuzursuZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil