|
|
#1 |
|
Administrator
|
40 ÖYP KADROSUNA 2 BİN 250 BAŞVURU
* Batman Üniversitesine Öğretim Üyesi Yetiştirme programı kapsamında tahsis edilen 40 kadro için 2 bin 250 kişi başvuru yaptı. Yapılan başvuruları YÖK'ün web sayfasındaki otomasyona girmek için16 memur görev aldı. BİLİM KAPISINA 2 BİN 250 BAŞVURU Batman Üniversitesi öğretim üyeliği kadrosu için 2 bin 250 kişi başvuruda bulundu. Öğretim üyesi yetiştirme programı kapsamında( ÖYP)Batman Üniversitesi için ilan edilen 40 öğretim üyesi kadrosuna 2 bin 250 kişi başvurdu. 38 farklı alana yapılan başvular, YÖK'ün web sayfasındaki otomasyon sistemine girildi. Sistem puan usülünü baz alarak en yüksek puan alan kişiyi ÖYP kadrosuna atıyor. Üniversite Personel Daire Başkanlığının yoğun olarak çalıştığı gözlerden kaçmaz iken, yapılan başvuruları YÖK'ün web otomasyonuna sorunsuz aktarmak için 16 memur görev aldı.2010 yılında, yeni kurulan 41 üniversitenin öğretim üyesi ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak YÖK tarafından ilan edilen kadrolar ÖYP başvuruları 7 – 21 Temmuz günleri arasında yapılmıştı. Başvuru sonuçlarının 30 Temmuz günü açıklanacağı bildirildi. kaynak: batman çağdaş |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
bilim kapısında dönecek torpilleri görün şimdi... arkasında milletvekili olan, arkasında vali olan, arkasında rektor olanlar, şöhret basamaklarını hızlı çıkarlarken, nasıl yerle bir olacaklarınıda bilmeleri gerekir
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|