02-06-2010, 08:02 AM
|
|
|
Administrator
|
Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtlarıyla İlgili Açıklamalar
- Kayıt yenileme ve ders kayıt işlemleri 8-12 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacaktır.
- Katkı Payları veya İkinci Öğretim Ücretleri Ziraat Bankası Batman Şubesinin (I. Öğretim: 52066137-5001), (II. Öğretim: 52066199-5001) nolu hesaplarına yatırılabilecektir. (harç miktarları için tıklayınız)
- Ders değiştirme ve bırakma işlemleri 15-19 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılabilecektir.
- Öğrenciler internet üzerinden kayıt yenileme ve ders kayıtlarını yapabileceklerdir. Ancak, kayıt işlemleri akademik danışmanın onayı ve kayıt listeleri ile kayıt formlarının öğrenciler tarafından imzalanması ile tamamlanmış olacaktır.
- İnternet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrencilerin kayıt yenileme ve ders kayıt işlemleri akademik danışmanlarla birlikte yapılacaktır.
- Ders kayıtlarına onay verilmeden önce öğrencilerin alması gereken zorunlu, bölüm içi/bölüm dışı seçmeli derslerin kontrollerinin yapılması, mezuniyet için alınması gereken derslerin, yarıyıl ve minimum mezuniyet kredilerinin tamamlanması konularında öğrencilere akademik danışmanlar tarafından rehberlik yapılacaktır.
- 8-12 Şubat 2010 tarihleri arasında kayıtlarını yaptıramayan, mazeretlerini belgelendirebilen ve mazeretleri Rektörlükçe kabul edilen öğrenciler kayıt yenileme ve ders kayıtlarını 15-19 Şubat 2010 tarihleri arasında yaptırabilecekler, mazeretleri kabul edilmeyen öğrenciler kayıtlarını yaptıramayacaklardır.
- Bu açıklamalar içinde yer almayan hususlarda ilgili yönetmelikler, yönergeler ve senato kararları uygulanacaktır.
|
|
|